Minor cercetat pentru furt. A sustras mai multe bunuri dintr-o casă din Brezoi

Minor cercetat pentru furt. A sustras mai multe bunuri dintr-o casă din Brezoi FOTO: opiniedecarei.com
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Brezoi au depistat un minor, bănuit de sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuinţă situată în Brezoi.

Din investigaţii rezultă faptul că, în perioada sărbătorilor de iarnă, în cursul anului 2016, G.A.I, de 16 ani, din oraşul Brezoi, ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit, situat pe raza oraşului Brezoi, de unde ar fi sustras 1 motoferestrău, 2 aspiratoare, 5 mingi de fotbal şi alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...