Vâlcean condamnat pentru FURT în Germania, ARESTAT pentru 24 de ore

Vâlcean condamnat pentru FURT în Germania, ARESTAT pentru 24 de ore FOTO: Gandul
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Germania, pe numele unui român, bănuit de comiterea mai multor furturi din supermarketuri.

La data de 10 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Budeşti, l-au depistat pe B.T.P., de 25 de ani, din comuna Budeşti, care era urmărit internaţional pentru sustragerea de bunuri din supermarketuri, în valoare de aproximativ 2.000 de euro.

Faptele ar fi fost săvârşite pe teritoriul Germaniei, în cursul anului 2013.

Autorităţile judiciare din Germania l-au condamnat pe B.T.P. la pedeapsa închisorii pentru 179 de zile şi au emis un mandat european de arestare pe numele acestuia, iar poliţiştii vâlceni l-au depistat şi l-au prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care, a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

În continuare, se demarează procedurile legale în vederea predării către autorităţile germane.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...