3 turişti rătăciţi la Vidra, salvaţi de jandarmii montani

3 turişti rătăciţi la Vidra, salvaţi de jandarmii montani foto: Arhiva
În data de 11 februarie a.c., în jurul orelor 18:15, jandarmii vâlceni au fost solicitaţi prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă ,,112 ” să participe la o acţiune de salvare a doi bărbaţi şi o femeie, care au semnalat faptul că s-au rătăcit pe munte, în pădurea din apropierea pârtiei de schi Vidra şi că se află în zona unui pârâu.

Jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Voineasa au început căutările în zona munţilor Latoriţei- pârâul Miru, echipajul ţinând permanent legătura telefonică cu persoanele rătăcite, care au fost îndrumate să respecte traseul de deplsare pentru a nu se îndepărta de zona respectivă.

La orele 20:40, cele trei persoane au fost identificate în zona pârâului Miru, fiind preluate de către echipajul de jandarmi şi însoţite până la baza pârtiei de schi Vidra, din localitatea Voineasa, unde au ajuns în siguranţă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...