OFICIAL: Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, referitor la crima pasională din Râmnic

13 Feb 2017
Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 13 februarie 2017, luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Răducanu Remus, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 12.02.2017, inculpatul Răducanu Remus a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate B.A., prilej cu care a avut un conflict cu minora P.T.G., în vârstă de 15 ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona spatelui, provocându-i leziuni traumatice grave, care au determinat decesul acesteia.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...