Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Sărbătoreşte iubirea la Ski Resort Transalpina

În week-end-ul ce tocmai a trecut, la Ski Resort Transalpina, a avut loc Rippers Cross – în SnowPark şi festivalul „Serbările Zăpezii” organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Vâlcea. Acest proiect a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea și Asociația Județeană Sportul pentru Toți.

La acest eveniment, desfăşurat în data de 4 februarie, au participat aproximativ 300 de sportivi de pe raza județului Vâlcea, cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani.

Startul competiţiei a fost dat la ora 10. În cadrul acesteia, sportivii au avut parte de mai multe surprize şi concursuri ce au cuprins probe specifice sporturilor de iarnă. Printre acestea s-au numărat: alergarea pe zăpadă în saci, desene pe zăpadă, trasul cu frânghia, etc. Celor care s-au situat pe locurile fruntașe, Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Vâlcea le-a oferit premii ce au constat în: tricouri, medalii, diplome și cupe.

În 11 februarie 2017, Ski Resort Transalpina sărbătoreşte iubirea

Week-end-ul 11-12 februarie va fi unul dedicat iubirii la Ski Resort Transalpina.

Dacă şi tu te-ai plictisit de obişnuitele cine romantice sau locurile nepotrivite din fiecare an, care nu mai romantice nu sunt, ce ai spune de o mică vacanţă la munte? Nu mai sta pe gânduri şi surprinde-ţi iubita/iubitul cu o excursie pe domeniul schiabil din Transalpina.

În acest fel vei evita aglomeraţia şi vei avea parte de un cadru intim, în care să vă bucuraţi de momentele petrecute împreună. Nu veţi avea cum să nu vă îndrăgostiţi de peisajele frumoase şi de distracţia de la Ski Resort Transalpina!

Anul trecut, foarte multe cupluri au ales staţiunea vâlceană şi nu au regretat acest lucru. Ca şi mărturie a momentelor de fericire, stau imaginile din mediile de socializare.

Aşadar, cuplurile care vor alege Ski Resort Transalpina, în data de 11 februarie, vor avea parte de surprize, premii şi multe inimioare. Nu uita că Ski Resort Transalpina sărbătoreşte iubirea!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus