Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO JANDARMERIE: Imagini cu hoţii prinşi în FLAGRANT în Râmnic. Unul a furat de 2 ori în 24 de ore

07 Feb 2017
VIDEO JANDARMERIE: Imagini cu hoţii prinşi în FLAGRANT în Râmnic. Unul a furat de 2 ori în 24 de ore SURSA: VTVRomânia

Ieri vă prezentăm două cazuri de furt în care mai mulţi suspecţi de furt calificat au fost prinşi în flagrant de jandarmi vâlceni.

Astfel, oamenii legi au observat că doi bărbaţi care ieşeau dintr-un magazin naturist, aveau un comportament suspect, evitându-i. Faţă de cele observate, s-a procedat la legitimarea şi efectuarea controlului corporal preventiv al persoanelor, ocazie cu care s-au găsit asupra lui I. C. în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în municipiul Timișoara, respectiv S. Ghe. în vârstă de 17 ani, domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, câteva produse cosmetice. Din verificările efectuate s-a constatat că produsele au fost sustrase de către persoanele în cauză dintr-un magazin naturist.
Patrula de ordine publică a luat legătura cu personalul societăţii şi a procedat la predarea-primirea produselor sustrase în vederea recuperării prejudiciului. Persoanele în cauză au relatat faptul că au sustras acele obiecte, cu scopul de a le comercializa. Jandarmii au întocmit documentele legale de constatare privind săvârșirea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, Cod Penal. Documentele de constatare întocmite, cât și cei doi bărbați au fost predați lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Se pare însă ca unul dintre indivizi, I.C. în vârstă de 18 ani, nu s-a speriat prea tare de eventualele sancţiuni penale şi a fost prins la furat, din nou, a doua zi, de acelaşi echipaj de jandarmi. Este vorba despre incidentul de pe strada Praporgescu, în zona parcării restaurantului ,,OK”. Jandarmii i-au prins pe acelaşi I.C. împreună cu un alt individ T.D. de 20 de ani, din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, în timp ce sustrăgeau obiecte dintr-un autovehicul marca ,,DACIA DUSTER”, ce era staționat. Faţă de cele observate s-a procedat la identificarea şi controlul corporal preventiv al persoanelor în cauză. Ulterior s-a luat legătura cu proprietarul autovehiculului, ocazie cu care s-a procedat la restituirea bunurilor sustrase, cât şi a sumei de bani, în vederea recuperării prejudiciului. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella