VIDEO REVOLTATOR: Senator USR surprins în timp ce moțăia în Parlament

După ce ani de-a rândul am privit indignați cum aleșii noștri dorm în timpul ședințelor, iată că nici nu a intrat bine "în pâine" şi un senator USR, Mihai Goțiu, a fost surprins dormind în timpul ședinței Parlamentare. Ulterior el a declarat că a fost foarte obosit, iar toată procedura de vot este de asemenea una la fel de obositoare.

”Evident, mă odihnesc și eu. Eu am hotărât așa, să mă odihnesc puțin până când trece partea asta (...). Prefer să mă odihnesc în momente când totul trenează și să fiu atent în momentele în care contează” a declarat senatorul USR, Mihai Goțiu. De asemenea, acesta a numit procedura de aprobare a bugetului "cacealma".

Oare cum a reacţionat domnul Nicuşor Dan la văzul acestor imagini? Din câte am înţeles, acesta a leşinat în campania din 2012 de atâta epuizare. Un om cu o mare capacitate de analiză şi decizie ca ND, sigur o să ia măsuri!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...