Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO REVOLTATOR: Senator USR surprins în timp ce moțăia în Parlament

După ce ani de-a rândul am privit indignați cum aleșii noștri dorm în timpul ședințelor, iată că nici nu a intrat bine "în pâine" şi un senator USR, Mihai Goțiu, a fost surprins dormind în timpul ședinței Parlamentare. Ulterior el a declarat că a fost foarte obosit, iar toată procedura de vot este de asemenea una la fel de obositoare.

”Evident, mă odihnesc și eu. Eu am hotărât așa, să mă odihnesc puțin până când trece partea asta (...). Prefer să mă odihnesc în momente când totul trenează și să fiu atent în momentele în care contează” a declarat senatorul USR, Mihai Goțiu. De asemenea, acesta a numit procedura de aprobare a bugetului "cacealma".

Oare cum a reacţionat domnul Nicuşor Dan la văzul acestor imagini? Din câte am înţeles, acesta a leşinat în campania din 2012 de atâta epuizare. Un om cu o mare capacitate de analiză şi decizie ca ND, sigur o să ia măsuri!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella