VIDEO REVOLTATOR: Senator USR surprins în timp ce moțăia în Parlament

După ce ani de-a rândul am privit indignați cum aleșii noștri dorm în timpul ședințelor, iată că nici nu a intrat bine "în pâine" şi un senator USR, Mihai Goțiu, a fost surprins dormind în timpul ședinței Parlamentare. Ulterior el a declarat că a fost foarte obosit, iar toată procedura de vot este de asemenea una la fel de obositoare.

”Evident, mă odihnesc și eu. Eu am hotărât așa, să mă odihnesc puțin până când trece partea asta (...). Prefer să mă odihnesc în momente când totul trenează și să fiu atent în momentele în care contează” a declarat senatorul USR, Mihai Goțiu. De asemenea, acesta a numit procedura de aprobare a bugetului "cacealma".

Oare cum a reacţionat domnul Nicuşor Dan la văzul acestor imagini? Din câte am înţeles, acesta a leşinat în campania din 2012 de atâta epuizare. Un om cu o mare capacitate de analiză şi decizie ca ND, sigur o să ia măsuri!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...