Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BREZOI: Au furat alimente de la restaurant în valoare de 200 lei

La data de 05 februarie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras în noaptea de 04/05 februarie a.c. mai multe bunuri de pe terasa unui restaurant.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea principalilor suspecţi ai faptei de furt, respectiv 3 persoane din localitatea Racoviţa, judeţul Vâlcea. Din cercetări a rezultat că, tinerii au pătruns în incinta unui restaurant din localitatea Brezoi, de unde au sustras mai multe produse alimentare, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 200 lei. În continuare se efectuează cercetări faţă de cele 3 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală prin Parchet.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella