VÂLCEA: Au dat nas în nas cu jandarmii după ce au furat dintr-un magazin naturist

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, au observat doi bărbați în timp ce ieşeau dintr-un magazin naturist, „Pro Sante”, situat pe strada Ştirbei Vodă din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar la apariţia patrulei de jandarmi cele două persoane au avut un comportament suspect şi au evitat întâlnirea cu patrula de jandarmi.

Faţă de cele observate, s-a procedat la legitimarea şi efectuarea controlului corporal preventiv al persoanelor , ocazie cu care s-au găsit asupra lui I. C. în vârstă de 18 ani,cu domiciliul în municipiul Timișoara, respectiv S. Ghe. în vârstă de 17 ani, domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, câteva produse cosmetice.

Din verificările efectuate s-a constatat că produsele au fost sustrase de către persoanele în cauză din magazinul menţionat mai sus.

Patrula de ordine publică a luat legătura cu personalul societăţii şi a procedat la predarea-primirea produselor sustrase în vederea recuperării prejudiciului. Persoanele în cauză au relatat faptul că au sustras acele obiecte, cu scopul de a le comercializa.

Jandarmii au întocmit documentele legale de constatare privind săvârșirea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, Cod Penal. Documentele de constatare întocmite, cât și cei doi bărbați au fost predați lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...