Consiliului Naţional al elevilor, la Râmnicu Vâlcea

În perioada 3 - 6 februarie 2017, la Rm Vâlcea, se desfăşoară a XXII- a ediţie a Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor, care reuneşte peste 100 de reprezentanţi ai elevilor din cele 41 de judeţe ale ţării şi din municipiul Bucureşti. Evenimentul este organizat de către Biroul Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor şi de către Consiliul Judeţean al Elevilor Vâlcea cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea şi al altor parteneri locali şi naţionali.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 4 februarie 2017, la Sala Mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, începând cu ora 11.00.

Misiunea acestui consiliu este de a reprezenta elevii în forurile decizionale şi de a asigura un mediu propice dezvoltării personale şi profesionale a lor, prin susţinerea voluntariatului şi acţiunilor pliate pe nevoile şi interesele acestora.

Întâlnirile vor avea loc pe parcursul a 3 zile dintre care una va fi dedicată alegerilor. Programul Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor va cuprinde ateliere de lucru şi sesiuni în plen.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...