Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Consiliului Naţional al elevilor, la Râmnicu Vâlcea

În perioada 3 - 6 februarie 2017, la Rm Vâlcea, se desfăşoară a XXII- a ediţie a Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor, care reuneşte peste 100 de reprezentanţi ai elevilor din cele 41 de judeţe ale ţării şi din municipiul Bucureşti. Evenimentul este organizat de către Biroul Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor şi de către Consiliul Judeţean al Elevilor Vâlcea cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea şi al altor parteneri locali şi naţionali.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 4 februarie 2017, la Sala Mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, începând cu ora 11.00.

Misiunea acestui consiliu este de a reprezenta elevii în forurile decizionale şi de a asigura un mediu propice dezvoltării personale şi profesionale a lor, prin susţinerea voluntariatului şi acţiunilor pliate pe nevoile şi interesele acestora.

Întâlnirile vor avea loc pe parcursul a 3 zile dintre care una va fi dedicată alegerilor. Programul Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor va cuprinde ateliere de lucru şi sesiuni în plen.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus