Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Om de afaceri vâlcean condamnat la 6 ani și 2 luni de închisoare pentru evaziune de 6.650 lei

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au pus în executare un mandat de arestare, emis de Tribunalul Braşov, pe numele unui bărbat, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condamnat la o pedeapsă de 6 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. La data de 1 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Braşov, faţă de M.M., de 51 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În fapt, în cursul anului 2007, bărbatul, în calitate de administrator la o societate comercială din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi omis înregistrarea şi declararea veniturilor obţinute în urma livrărilor consemnate, în cuprinsul facturilor fiscale, prejudiciind bugetul statului cu suma de 6.650 lei. Persoana în cauză urmează să fie încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella