Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO-VIDEO: Cum s-au văzut protestele de aseară din Râmnicu Vâlcea

FOTO-VIDEO: Cum s-au văzut protestele de aseară din Râmnicu Vâlcea foto: Facebook

În orele de vârf ale protestelor peste 1.000 de vâlceni erau în stradă. Oamenii spun că vor veni în faţa Tribunalului în fiecare zi, până sâmbătă, de la ora 17. Râmnicenii au spus că au venit să protesteze împotriva Executivului. “Am ieşit pentru că am un gust amar, pur şi simplu. Am ieşit şi la vot, am ieşit şi în seara asta şi mai ieşim( ...)”, a declarat un protestatar.

Printre manifestanţi s-au numărat şi membrii PNL Vâlcea, care au anunţat că vor protesta mai multe zile la rând alături de cetăţeni. „Mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților PNL care au participat la manifestațiile care au avut loc în Râmnicu Vâlcea împotriva abuzurilor PSD și ale guvernului Grindeanu. Vă rugăm să continuați acest demers în mod paşnic până la retragerea OUG.” se arată în mesajul postat astăzi de deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.

Manifestările vâlcenilor au fost unele pașnice, așa cum confirmă și forțele de ordine.
"În data de 01.02. a.c.,în intervalul orar 14:30-22:00 a fost organizată în Râmnicu Vâlcea, în scuarul Revoluției din fața Tribunalului și Judecătoriei Vâlcea, o acțiune de protest pașnică la care au participat cetățeni din județul Vâlcea, misiunea de ordine și siguranță publică fiind asigurată de către jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea, cu sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul IPJ Vâlcea și Poliției Locale Râmnicu Vâlcea. Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea mulțumește tuturor cetățenilor care au ales să își exercite dreptul la liberă exprimare în mod pașnic,civilizat și au respectat indicațiile forțelor de ordine,sprijindu-le astfel în acțiunile de asigurare și restabilire a ordinii și siguranței publice." se arată în comunicatul IJJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella