Trei femei de etnie romă REȚINUTE pentru furt din buzunare!

01 Feb 2017
La data de 30 ianuarie a.c., ora 15.37, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea au fost sesizaţi despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras unui bărbat de 43 ani, o sumă de bani.

Cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea principalelor suspecte ale faptei de furt, respectiv 3 femei, din municipiul Rm. Vâlcea, care şi-au recunoscut fapta.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla într-un bar din zona Pieţei Centrale, U.S. a fost abordat de 3 femei, care au profitat de un moment de neatenţie al acestuia şi i-au sustras din buzunarul pantalonilor o sumă de bani, după care au fugit.

În continuare se efectuează cercetări faţă de cele 3 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În acest sens, cele 3 femei au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...