Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Trei femei de etnie romă REȚINUTE pentru furt din buzunare!

01 Feb 2017
La data de 30 ianuarie a.c., ora 15.37, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea au fost sesizaţi despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras unui bărbat de 43 ani, o sumă de bani.

Cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea principalelor suspecte ale faptei de furt, respectiv 3 femei, din municipiul Rm. Vâlcea, care şi-au recunoscut fapta.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla într-un bar din zona Pieţei Centrale, U.S. a fost abordat de 3 femei, care au profitat de un moment de neatenţie al acestuia şi i-au sustras din buzunarul pantalonilor o sumă de bani, după care au fugit.

În continuare se efectuează cercetări faţă de cele 3 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În acest sens, cele 3 femei au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella