FOTO: Agitaţie şi nervi la Serviciul de Înmatriculări Auto din Râmnicu Vâlcea

FOTO: Agitaţie şi nervi la Serviciul de Înmatriculări Auto din Râmnicu Vâlcea foto: Facebook Arsanu Gabriel Marius

Sute de persoane au luat cu asalt ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din mai multe oraşe ale ţării, în condiţiile în care începând din 1 februarie nu se mai aplică taxa de mediu pentru autovehicule. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Râmnicu Vâlcea, unde au fost chemaţi jandarmi pentru a preîntâmpina evenimentele nedorite.

Reamintim că pentru a se evita aglomerația la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, prefectul Radu Renga a decis, împreună cu reprezentanții serviciului menționat, ca activitatea să se desfășoare în două schimburi, începând cu ora 8.30.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul solicitanților, s-a luat hotârârea ca cei interesați să se adreseze în prealabil Serviciului de Înmatriculări, urmând ca mai apoi, în baza programărilor și a bonurilor de ordine emise, să se comunice data și ora la care să se prezinte la ghișee pentru a beneficia de eliminarea timbrului de mediu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...