INEDIT: Suspect de furt de vaci, anchetat de poliţişti. Aburul animalelor l-a dat de gol

La miezul nopţii de luni, 30 ianuarie, spre marţi, 31 ianuarie, paznicul de la Târgul Râureni a anunţat dispeceratul Poliţiei Locale prin TelVerde 0800 809 809 că dintr-un camion staţionat în vecinătatea târgului iese fum.

Un echipaj al Poliţiei Locale s-a deplasat imediat la faţa locului, constatând că într-un autovehicul de transport cu număr de înmatriculare german se aflau 14 bovine, aburul provenit din respiraţia acestora şi evacuat pe o gaură de aerisire dând impresia de fum. În cabina autovehiculului au găsită o persoană dormind, dar şi cleşti pentru montare/demontare crotalii, precum şi mai multe crotalii, toate indiciile ducând spre suspiciunea de comitere a unui furt.

Ca urmare, au fost contactate organele Poliţiei Române, cărora le-a fost predat cazul în vederea continuării cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...