Doi tineri de 17 şi 18 ani au furat dintr-o casa din Laloşu, bunuri în valoare de 2.000 de lei

Doi tineri de 17 şi 18 ani au furat dintr-o casa din Laloşu, bunuri în valoare de 2.000 de lei FOTO: www.bzi.ro
La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Laloşu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, mai multe bunuri au fost sustrase de persoane necunoscute, dintr-o locuinţă din localitate.

Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că, prin efracţie s-a pătruns în locuinţa lui I. S. de 42 ani, din localitatea Laloşu, de unde s-a sustras o tabletă, o combină muzicală, o staţie audio şi un televizor LCD, provocându-se un prejudiciu în valoare de 2000 lei.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi principalii suspecţi ai faptei de furt, respectiv 2 tineri de 17 şi 18 ani, care şi-au recunoscut fapta şi care au afirmat că au vândut bunurile sustrase în comuna Iancu Jianu din judeţul Olt.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat faţă de cei 2 tineri.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...