Accident soldat cu victime în Popeşti. Şoferul a intrat cu maşina în copac!

Accident soldat cu victime în Popeşti. Şoferul a intrat cu maşina în copac! foto: Arhiva
La data de 29 ianuarie a.c., la ora 12.35, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 65C, în comuna Popeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime umane.

În urma deplasării la faţa locului s-a constatat că, S. B. a condus un autoturism din direcţia Craiova către Horezu, iar la km. 84 + 300 m, nu a adaptat viteza de deplasare pe carosabilul umed şi a pierdut controlul direcţiei de mers, fapt pentru care a părăsit partea carosabilă lovind un copac de pe marginea drumului.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a pasagerului dreapta faţă în autoturism I. C., de 24 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, stabilindu-se diagnosticul de traumatism cranio-cerebral minor, traumatism coloană cervicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...