Minorii care au furat bunuri dintr-o gospodărie din Păuşeşti Măglaşi au fost identificaţi

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Păuşeşti Măglaşi au fost sesizaţi despre faptul că, în perioada 24 – 26 ianuarie a.c., persoane necunoscute au sustras din curtea unei locuinţe din localitate, mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1000 lei.

Cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea principalilor suspecţi ai faptei de furt, respectiv 2 tineri de 15 şi 16 ani, ambii din comuna Păuşeşti Măglaşi, care şi-au recunoscut fapta. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, tinerii au pătruns într-o locuinţă din localitatea Păuşeşti Măglaşi, de unde au sustras un motoferăstrău mecanic, un polidisc şi o butelie de aragaz.

În continuare se efectuează cercetări faţă de cele 2 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...