Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Minorii care au furat bunuri dintr-o gospodărie din Păuşeşti Măglaşi au fost identificaţi

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Păuşeşti Măglaşi au fost sesizaţi despre faptul că, în perioada 24 – 26 ianuarie a.c., persoane necunoscute au sustras din curtea unei locuinţe din localitate, mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1000 lei.

Cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea principalilor suspecţi ai faptei de furt, respectiv 2 tineri de 15 şi 16 ani, ambii din comuna Păuşeşti Măglaşi, care şi-au recunoscut fapta. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, tinerii au pătruns într-o locuinţă din localitatea Păuşeşti Măglaşi, de unde au sustras un motoferăstrău mecanic, un polidisc şi o butelie de aragaz.

În continuare se efectuează cercetări faţă de cele 2 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella