Vâlcean TÂLHĂRIT la podul din Goranu. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore!

La data de 24 ianuarie a.c., ora 22.40, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, o persoană a fost deposedată de telefonul mobil, în timp ce se deplasa în zona podului din Goranu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce deplasa pe strada Gib Mihăescu, în jurul orei 21.30, N.C. a fost abordat de către o persoană pe care nu o cunoştea, dar care, prin agresiuni fizice şi verbale, l-a deposedat de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Ca urmare a activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit la scurt timp după incident identificarea principalului suspect al faptei, care a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 26 ianuarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de U. M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. În acest sens, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...