Aproape de TRAGEDIE: Un bărbat, rănit în timpul unei partide de vânătoare în Scundu

Un bărbat a fost rănit în timpul unei partide vânătoare organizată legal în Scundu. Din informaţiile furnizate de către IPJ Vâlcea, este vorba de o rănire accidentală.

„La data de 25 ianuarie a.c., ora 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza fondului cinegetic nr. 35 Scundu, la o acţiune de vânătoare organizată legal, a fost executat un foc de armă, fiind rănită accidental o persoană care se afla în zonă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase care au stabilit că, jurul orei 17.00, 2 persoane se aflau pe raza fondului de vânătoare nr. 35 Scundu şi, întrucât în punctul iniţial de aşteptare nu a apărut vânat, cei doi bărbaţi împreună cu o a treia persoană, s-au deplasat spre un alt punct de aşteptare, situat pe raza aceluiaşi fond cinegetic.

Astfel, aceştia, deplasându-se pe DC 102, în direcţia de deplasare a localităţilor Ioneşti-Scundu, au observat un exemplar de porc mistreţ, moment în care N.C. a executat un foc de armă rănind accidental la nivelul piciorului stâng, un bărbat de 43 de ani din localitatea Orleşti.

Bărbatul rănit a fost preluat de către o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar de plagă prin împuşcare coapsă stângă, acesta rămânând sub supraveghere medicală. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi vătămare corporală din culpă.” se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...