Cluburile şi discotecile din Vâlcea vor fi luate la control

Cluburile şi discotecile din Vâlcea vor fi luate la control foto: Olttv.ro
Prefectul Radu Renga a avut joi, 26 ianuarie 2017, o ședință de lucru cu reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, cu cei ai Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, ai Poliției Locale Râmnicu Vâlcea, ai Direcției de Sănătate Publică Vâlcea și cu cei ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vâlcea.

Tema întâlnirii a fost reprezentată de controalele ce urmează a fi făcute în perioada imediat următoare în spațiile de alimentație publică din județul Vâlcea, îndeosebi a cluburilor și discotecilor de pe raza județului Vâlcea.

În acest sens, s-a stabilit formarea unor echipe mixte formate din reprezentanți ai instituților din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și ale Poliției Locale care să verifice, cu o anumită periodicitate, spațiile vulnerabile identificate deja de către autorități.

Echipele mixte constituite vor acționa pe linia respectării de către operatorii economici a Legii 349/2002 modificată și completată prin Legea 15/2016 privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...