Concurs Național Interdisciplinar ”La școala cu ceas”

Concursul Naţional "La şcoala cu ceas!", clasele V-VIII, ediția a XX-a, va avea loc în data de 28 ianuarie 2017 la Şcoala Gimnazială „Take Ionescu” din municipiul Râmnicu Vâlcea, la disciplinele geografie și istorie. Pentru disciplina geografie sunt înscriși un număr de 600 elevi, iar pentru disciplina istorie sunt confirmați 300 elevi.

Acest concurs se bucură de o participare numeroasă fiind confirmată valoarea sa prin prezența elevilor și profesorilor din cele mai îndepărtate județe ale țării: Botoșani, Suceava, Bistrița Năsăud, Vaslui, Alba, Hunedoara, dar și a județelor vecine. Elevii participanţi vor fi însoţiţi de profesorii de geografie sau istorie.

Din partea M.E.N va participa doamna inspector general Steluța Dan. Festivitatea de premiere va debuta începând cu ora 18,00 la geografie și cu ora 19,00 la istorie, ambele desfășurându-se în sala de festivități a Școlii Gimnaziale „Take Ionescu”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...