Turiştii au luat cu asalt Ski Resort Transalpina, în minivacanţa de Mica Unire

Minivacanța de ziua Unirii Principatelor Române a umplut pârtiile de schi din Vâlcea. Sute de turiști din toată țara au luat cu asalt, în zilele de 23 şi 24 ianuarie, domeniul schiabil de la Obârșia Lotrului, Ski Resort Transalpina, preferând liniștea de la Vidra în locul aglomerației de pe Valea Prahovei. Starea pârtiei a fost impecabilă şi zăpada a avut, şi încă are, consistenţa potrivită, vremea fiind numai bună de schiat. Nu este de mirare că sute de turişti au dorit să profite de weekend-ul prelungit şi au luat cu asalt pârtiile de la Obârşie, încă de vineri.

Administratorii pârtiei le-au pregătit o serie de surprize turiştilor, printre care şi un Adrenalin Mountain Park, prin care să satisfacă practicanţii profesionişti ai sporturilor de zăpadă. Mai mult, ziua de revizie s-a amânat: “Am hotărât să nu păstrăm ziua de revizie, pentru marţi, 24 ianuarie, tocmai pentru a le da posibilitatea turiştilor să se bucure de mai multe zile de zăpadă, de soare, de pârtii perfecte.” a declarat Ramona Fodor, administrator Ski Resort Transalpina.

Snow Fest Preview Days, concert Şuie Paparude şi Subcarpaţi

Să nu credeţi că după minivacanţa de Mica Unire, distracţia în staţiunea vâlceana a luat sfârşit! Nici pe departe! La finalul acestei săptămâni, turiştii vor avea parte de distracţie din belşug. Astfel, în perioada 27-29 ianuarie, la Ski Resort Transalpina, va avea loc primul festival de ski & fun din România. Sunt programare doua concerte outdoor în zilele de vineri şi sâmbăta cu Subcarpați și Șuie Paparude, petreceri la 1850 m și after party-uri în cort încălzit situat la baza pârtiei unde, în cele 3 zile ale evenimentului, vor mixa: Blanilla, Bully, CDj Team, Golan, MadLiquid, Shiver, Zo. Vor fi food vans, zone de chill out, concursuri, testare echipamente și multe alte surprize. Turiştii interesați de prețurile de cazare, trebuie să ştie că pot beneficia de un pachet ce include 3 zile skipass + 3 nopți de cazare, cu prețuri începand cu 390 Lei/persoană.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...