Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Sute de turişti au luat cu asalt Ski Resort Transalpina, în acest week-end prelungit

VIDEO: Sute de turişti au luat cu asalt Ski Resort Transalpina, în acest week-end prelungit FOTO: Facebook
Minivacanța de ziua Unirii Principatelor Române umple pârtiile de schi din Vâlcea. Sute de turiști din toată țara au luat cu asalt, zilele acestea, domeniul schiabil de la Obârșia Lotrului, Ski Resort Transalpina, preferând liniștea de la Vidra în locul aglomerației de pe Valea Prahovei. Starea pârtiei este impecabilă şi zăpada are consistenţa potrivită iar vremea este numai bună de schiat. Nu este de mirare că sute de turişti au dorit să profite de weekend-ul prelungit şi au luat cu asalt pârtiile, încă de vineri.

Administratorii pârtiei le-au pregătit o serie de surprize turiştilor, printre care şi un Adrenalin Mountain Park, prin care să satisfacă practicanţii profesionişti ai sporturilor de zăpadă. “Am hotărât să nu păstrăm ziua de revizie, pentru marţi, 24 ianuarie, tocmai pentru a le da posibilitatea turiştilor să se bucure de mai multe zile de zăpadă, de soare, de pârtii perfecte.” a declarat Ramona Fodor, administrator Ski Resort Transalpina.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella