VÂLCEA: Mecanic auto DECEDAT, după ce a căzut de la înălţime

Tragedie la un service auto din municipiul Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 68 de ani, care era şi administratorul societăţii, ce îşi desfăşura activitatea în zona 1 Mai, lângă trecerea pe sub nivel, şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut de la înălţimea de cel puţin 3 metri. Totul s-a întâmplat vineri, 20 ianuarie 2017, când respectivul s-a urcat pe o scară la înălţime, s-a dezechilibrat şi a căzut. Bărbatul a suferit leziuni grave, a fost transportat de urgenţă la spital, a fost chiar şi operat, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

În acest caz, atât Poliţia, cât şi ITM Vâlcea au demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii incidentului.

"Am înţeles că se dorea să se construiască o încăpere de birouri, nu ştim ce căuta bărbatul acolo. ITM Vâlcea va demara cercetarea pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, a reglementărilor legale încălcate, precum, şi răspunderilor ce derivă din ele, stabilirea de măsuri pentru prevenirea producerii altor evenimente similare, precum şi stabilirea caracterului incidentului", ne-a declarat Ion Tănăsoiu, inspector şef ITM Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...