Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO - VIDEO: INCENDIU DEVASTATOR! Clubul BAMBOO a ars în totalitate

21 Ian 2017
Clubul Bamboo din Capitala a ars in totalitate, iar cladirea s-a prăbușit, după ce ars mai bine de oră, anunță Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgentă București-Ilfov.

Pompierii au activat Planul Rosu de interventie, iar la fața locului a fost constituit un punct de triaj al victimelor. În acest moment, peste 30 de răniți se află internați în spital.

La fața locului acționează peste 20 de autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil și Descarcerare Grea.

- Purtătorul de cuvânt al ISU: "Există posibilitatea cu unele persoane să nu se fi putut evacua"

- Unul dintre martorii incendiului a declarat:" S-a fumat toată noapte în club, desi chelnerii veneau la mese si le spuneau să nu mai fumeze".

- Raed Arafat: "O singură persoană este în stare gravă. Incendiul este controlat, se lucreaza la lichidarea ultimelor focare, mâine vom putea spune dacă a rămas cineva în interior."

- Dumitru Bădrăgan, avocatul administratorilor clubului Bamboo: " Clubul deține toate actele necesare, le vom depune si la politie".
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella