Doi vâlceni, reţinuţi pentru tăierea fără drept şi furt de arbori

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi bărbaţi, bănuiţi de tăierea fără drept şi sustragerea de material lemnos.

"La data de 17 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de aducere faţă de Ş.V.D., de 37 de ani, din oraşul Horezu şi C.I.R., de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cercetaţi într-un dosar penal pentru tăierea fără drept şi sustragerea a 77 de arbori, de diverse specii, din fondul forestier de pe raza comunei Lungeşti, în perioada iunie – iulie 2016, creând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei şi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de persoanele în cauză.

Activitatea infracţională a fost documentată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani cu propunere de arestare preventivă." se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...