UPDATE: Mașina care a ars în fața Mall-ului din Râmnicu Vâlcea era un BMW X6 (FOTO – VIDEO)

18 Ian 2017
BMW X6 în flăcări în fața Mall-ului din Râmnicu Vâlcea, la primele ore ale dimineții de 18 ianuarie 2018. Pe surse am aflat că bolidul de lux îi aparține lui Mădălin Petrescu și că la volan era fiul lui Romeo ILiescu.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul la scurt timp de la sosirea lor la locul interventiei. Autoturismul se afla in trafic in momentul producerii incendiului. Au ars elemente combustibile din plastic din zona compartimentului motor.

Cercetarile efectuate arata ca incendiul s-ar fi declansat in urma producerii unui scurtcircuit la instalatia electrica in zona compartimentului motor.

https://youtu.be/nwyDCle7gS8
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...