UPDATE: Mașina care a ars în fața Mall-ului din Râmnicu Vâlcea era un BMW X6 (FOTO – VIDEO)

18 Ian 2017
BMW X6 în flăcări în fața Mall-ului din Râmnicu Vâlcea, la primele ore ale dimineții de 18 ianuarie 2018. Pe surse am aflat că bolidul de lux îi aparține lui Mădălin Petrescu și că la volan era fiul lui Romeo ILiescu.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul la scurt timp de la sosirea lor la locul interventiei. Autoturismul se afla in trafic in momentul producerii incendiului. Au ars elemente combustibile din plastic din zona compartimentului motor.

Cercetarile efectuate arata ca incendiul s-ar fi declansat in urma producerii unui scurtcircuit la instalatia electrica in zona compartimentului motor.

https://youtu.be/nwyDCle7gS8
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...