Două gospodării vâlcene, cuprinse de flăcări într-o singură zi!

În data de 16.01.2017, la ora 10.59, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi în comuna Roșiile, sat Roșiile pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie vară aflată în proprietatea lui C.M. Flăcările s-au declanșat la nivelul acoperișului, unde a ars structura din lemn cu învelitoare din placi de azbociment, pe o suprafață de aproximativ 15 mp.
După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri situate în imediata apropiere. Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat de la jarul căzut din sistemul de încălzire pe podeaua din lemn.

Tot în data de 16.01.2016, la ora 20.22, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit în comuna Muereasca, sat. Muereasca de Sus, în gospodăria lui M.C., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit. Flăcările s-ar fi declanșat la nivelul acoperișului și au ars: acoperișul casei, construit din lemn, cu învelitoare din tablă în suprafață de aproximativ 60 mp.
După mai bine de o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri situate în apropiere. Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat de la coșul metalic pentru evacuarea fumului neizolat corespunzător față de materialele combustibile din componența acoperișului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...