Pentru tot mai mulți șoferi vâlceni, numerele VALABILE de înmatriculare sunt opționale

Pentru tot mai mulți șoferi vâlceni, numerele VALABILE de înmatriculare sunt opționale foto: Radio Romania Resita

În buletinele de presă transmise de IPJ Vâlcea, aproape zilnic, pe lângă obișnuiții șoferi “turmentați” sau vitezomani, primim informații despre alții care comit infracțiuni dintr-un motiv cât se poate de stupid: circulă cu numerele provizorii expirate…Mai jos vă vom prezenta două astfel de cazuri:

„La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul posturilor comunale de poliţie Bujoreni şi Muereasca au oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 7, pe raza comunei Bujoreni, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, condus de S.M.O., de 19 ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că numerele provizorii ale autoturismului în cauză erau expirate din 10 ianuarie a.c.. Faţă de conducătorul auto în cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, la data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bujoreni l-au depistat în trafic, pe M.E.G.C., de 31 de ani, în timp ce conducea, pe drumul comunal 658, pe raza comunei Bujoreni, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, expirate din 26 noiembrie 2016. Faţă de conducătorul auto în cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.” se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...