Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Vâlcea: Şofer cu „alergie” la etilotest şi prelevare de probe biologice, trimis în faţa judecătorilor

Vâlcea: Şofer cu „alergie” la etilotest şi prelevare de probe biologice, trimis în faţa judecătorilor foto: Citynews.ro
La data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Berbeşti l-au trimis în judecată pe C.F., de 26 de ani, din oraşul Berbeşti pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge, la solicitarea poliţiştilor, acesta fiind oprit în trafic pentru control.

În fapt, la data de 30 decembrie 2016, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Berbeşti au oprit în trafic, pe D.J. 605A, pe raza oraşului Berbeşti, o autoutilitară condusă de C.F., de 26 de ani, din oraşul Berbeşti.

Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, iar în prezenţa medicului de gardă, din cadrul Spitalului Horezu, a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuzul de la prelevarea de monstre biologice de sânge, iar la data de 13 ianuarie a.c., a fost trimis în judecată în stare de libertate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella