Vâlcea: Şofer cu „alergie” la etilotest şi prelevare de probe biologice, trimis în faţa judecătorilor

Vâlcea: Şofer cu „alergie” la etilotest şi prelevare de probe biologice, trimis în faţa judecătorilor foto: Citynews.ro
La data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Berbeşti l-au trimis în judecată pe C.F., de 26 de ani, din oraşul Berbeşti pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge, la solicitarea poliţiştilor, acesta fiind oprit în trafic pentru control.

În fapt, la data de 30 decembrie 2016, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Berbeşti au oprit în trafic, pe D.J. 605A, pe raza oraşului Berbeşti, o autoutilitară condusă de C.F., de 26 de ani, din oraşul Berbeşti.

Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, iar în prezenţa medicului de gardă, din cadrul Spitalului Horezu, a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuzul de la prelevarea de monstre biologice de sânge, iar la data de 13 ianuarie a.c., a fost trimis în judecată în stare de libertate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...