FOTO-VIDEO: Bărbat dintr-o localitate vâlceană, găsit CARBONIZAT în casa care-i luase foc

În jurul orei 23.00, pompierii de la Garda Balş au intervenit în comuna Laloşu, județul Vâlcea, raion de intervenție al ISU Olt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de la Garda Balş şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Vâlcea.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără şi degajări mari de fum, la locuință şi la o anexă aflată în apropiere. În casă a fost găsit proprietarul, în vârstă de 62 de ani, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Pompierii au acționat mai bine de şase ore pentru lichidarea incendiului, locuința şi anexa fiind distruse în proporție de 80 %. Cauza probabilă a incendiului este amplasarea materialelor combustibile în apropierea mijloacelor de încălzire.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...