Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO-VIDEO: Bărbat dintr-o localitate vâlceană, găsit CARBONIZAT în casa care-i luase foc

În jurul orei 23.00, pompierii de la Garda Balş au intervenit în comuna Laloşu, județul Vâlcea, raion de intervenție al ISU Olt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de la Garda Balş şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Vâlcea.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără şi degajări mari de fum, la locuință şi la o anexă aflată în apropiere. În casă a fost găsit proprietarul, în vârstă de 62 de ani, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Pompierii au acționat mai bine de şase ore pentru lichidarea incendiului, locuința şi anexa fiind distruse în proporție de 80 %. Cauza probabilă a incendiului este amplasarea materialelor combustibile în apropierea mijloacelor de încălzire.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella