ANUNȚ IMPORTANT DE LA APAVIL! VEZI când revine apa în RÂMNICU VÂLCEA

În urma cu puțin timp, directorul APAVIL Cristian Jianu ne-a informat că apa potabilă va reveni în municipiul Râmnicu Vâlcea în jurul orelor 20.00 (sâmbătă, 14 ianuarie 2017). ”Deja, avaria cu vana spartă de la Gura Lotrului s-a remediat și există presiune în conducte. Îmi cer scuze locuitorilor pentru neajunsuri și îi anunț că în maximum o oră și jumătate, apa va curge la robinete în municipiu.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, instituție tutelară a APAVIL, a fost prezent la fața locului și s-a interesat permanent despre cum evoluează reparițiile și consideră că angajații de la APVIL au dat dovadă de profesionalism, acționând chiar și în condiții de temperaturi scăzute.

”Pentru mine nu este ceva nou. Tatăl meu a lucrat la sectorul apă canal şi am crescut cu cizmele de cauciuc la uşă. Angajaţii Apavil sunt oameni şi trebuie să îi înţelegem şi să le mulţumim pentru că la robinete curge apă bună. Eu ştiu ce muncă e în gospodaria comunală şi le mulţumesc muncitorior care ne dau apă zi de zi”, ne-a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Vezi şi BREAKING NEWS: Brezoi și Călimănești au rămas fără apă potabilă! S-a spart o vană la Gura Lotrului! Se intervine cu toate forțele (FOTO - VIDEO)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...