Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Video TULBURĂTOR: La ce condiții CRUDE de dresaj sunt supuse animalele de la CIRC

În spatele cortinei animalele suferă fără ca nimeni să le audă urletele de durere! Cam așa s-ar traduce lumea crudă a circurilor. Pentru a ajunge să facă numerele de „senzație” animalele sunt instruite draconic de dresori. Încătușați și bătuți, puii știu că nu au altă scăpare decât să se supună puterii omului. La început, se lasă greu convinși, însă tratamentul la care sunt supuși ore întregi, zi de zi, îi fac să înțeleagă că pentru ei nu există cale de ieșire. Aşa cum spuneam, urletele lor de durere nu sunt auzite de nimeni...

Animalele sunt instruite ani de zile să adopte poziții nefirești și să execute acrobații adeseori periculoase doar pentru a distra, pentru zece minute, publicul compus în mare parte din copii. Este dureros că acești copii și părinții lor nu conștientizează drama animalelor din circuri. Până la începerea spectacolelor animalele sunt ținute în vagoane speciale, legate și complet izolate. Zgomotul aplauzelor, luminile sunt factori de stres pentru ele. Antrenamentele bazate pe determinare negativă și pe pedepse determina o stare psihică precară animalelor.

Animalele sălbatice sunt luate cu brutalitate din mediul lor natural pentru a deveni niște simple obiecte care distrează publicul și aduc profit patronilor de circuri. După ce își termina anii „de glorie” animalele sunt aruncate ca un simplu obiect uzat. Vă sună cunoscută această poveste, nu? 

Dacă a mișcat ceva în tine modul tiranic în care unii oamenii au ales să facă profit din suferința animalelor semnează petiția Punem capăt exploatării animalelor sălbatice în circuri, care are nevoie de 100.000 de semnături!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella