BREAKING NEWS: Brezoi și Călimănești au rămas fără apă potabilă! S-a spart o vană la Gura Lotrului! Se intervine cu toate forțele (FOTO - VIDEO)

Temperaturile scăzute din ultimele zile produc pagube însmenate și societății de alimentare cu apă potabilă din județul Vâlcea, APAVIL SA. În urmă cu puțin timp, o vană s-a spart din cauza faptului că a înghețat în zona Gura Lotrului din Brezoi.

Mai mulți din orașele Brezoi și Călimănești ne-au semnalat că sunt mai multe probleme cu alimentarea cu apă în zonă.

Din primele informații, municipiul Râmnicu Vâlcea nu rămâne fără apă, aceasta va fi oprită pentru 6 - 7 ore doar în Brezoi, Călimănești, Bujoreni, Dăești și cartierul fețeni din Râmnicu Vâlcea.

Imediat cum am aflat, l-am contactat pe președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care ne-a declarat:

”Este adevărat, dincolo de avariile care au fost înbregistrate din cauza temperaturilor scăzute, astăzi înregistrăm o avarie majoră la magistrala de alimentare cu apă a APAVIL, în zona Gura Lotrului, unde avem deja curioși interesați de spectacol pentră cu într-adevăr apa țâșnește la 20 de metri înălțime. Pe scurt, s-a spart o vană care a înghețat, însă am discutat cu directorul APAVIL și se intervine cu toate forțele pentru remedierea problemei, datorată temperaturilor extrem de scăzute”, ne-a declarat președintele Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...