3 arme letale şi neletale deţinute ILEGAL de vâlceni. Au fost confiscate de poliţişti!

3 arme letale şi neletale deţinute ILEGAL de vâlceni. Au fost confiscate de poliţişti! foto: adevarul.ro
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au constatat 3 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi au indisponibilizat atât 3 arme letale şi neletale cât şi 90 bucăţi de muniţie.

"La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe linia verificării deţinătorilor de arme şi scoaterii din circuitul civil a armelor deţinute ilegal, pe raza judeţului Vâlcea şi au depistat 3 bărbaţi care deţineau la domiciliu, fără drept, arme şi muniţie, după cum urmează:

M.I., de 62 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, deţinea la domiciliu, fără drept, 1 pistol de autoapărare cu gaze, fără muniţie, pe care nu îl depusese la un armurier autorizat după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă;

C.T.S, de 46 de ani, din oraşul Berbeşti, deţinea la domiciliu, fără drept, 1 pistol de autoapărare cu proiectil din cauciuc şi 19 de cartuşe cu proiectil din cauciuc.

R.D., de 64 de ani, din oraşul Băile Olăneşti, deţinea la domiciliu, fără drept, 1 armă de tir sportiv şi 71 de proiectile metalice.

Faţă de persoanele în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, iar armele şi muniţia, deţinute fără drept, au fost confiscate."  se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...