Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

MIRCIA GUTĂU, felicitat pentru organizarea BALULUI PRIMĂRIEI 2016

Iniţiativa primarului Mircia Gutău de a relua tradiţia organizării Balului Primăriei, eveniment de referinţă pentru râmniceni, la finalul anului 2016, a fost salutată de către Sorin Zamfirescu, primul primar care a organizat Balul după 1989 la Râmnicu Vâlcea.

Sorin Zamfirescu consideră că acest eveniment este unul memorabil în viaţa oraşului nostru şi îi mulţumeşte primarului Gutău pentru invitaţie, dar şi pentru menţiunea la adresa domniei sale.

„Am aşteptat să treacă sărbătorile pentru a vă trimite aceste rânduri, ştiind că în această perioadă aţi fost extrem de ocupat. Vreau să vă mulţumesc pentru invitaţie, dar şi pentru menţiunea deosebit de amabilă la adresa mea, pe care aţi rostit-o în deschiderea Balului Primăriei, eveniment cu adevărat memorabil în viaţa oraşului nostru!

Bunul gust ambiental, meniul, muzica de calitate, ţinuta şi comportamentul invitaţiilor, toate la un loc au constituit o festivitate de prim rang, situându-se la nivelul celor mai deosebite ediţii ale balurilor Primăriei care încep încă din anii ’20 ai secolului anterior (vezi „Bal la Casa Ofiţerilor” de C. Mateescu), au fost reluate în 1996 şi continuate în mandatele dvs.

Aşadar, să vă ţină Dumnezeu obiceiul şi să aveţi succes în tot ceea ce întreprindeţi în folosul acestui oraş, pentru care cred că amândoi avem o slăbiciune cu totul aparte” i-a scris Sorin Zamfirescu primarului Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus