HOȚI de biciclete din Austria, ARESTAȚI în VÂLCEA

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au pus în executare două mandate de arestare preventivă, emise de Curtea de Apel Piteşti, pe numele a doi tineri, din comuna Tetoiu, bănuiţi de comiterea a 16 infracţiuni de furt şi furt calificat, pe teritoriul Austriei, în oraşul Gratz.

La data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au pus în executare două mandate de arestare preventivă, emise de Curtea de Apel Piteşti, faţă de C.F.M., de 22 de ani şi S.I.A., de 19 ani, ambii din comuna Tetoiu, bănuiţi de sustragerea a 15 biciclete în valoare de aproximativ 10.300 de euro, în perioada 5 martie 2016 - 20 mai 2016 şi sustragerea mai multor instrumente muzicale şi echipament muzical electronic, în valoare de peste 9.000 de euro, în perioada 11 noiembrie 2014 – 16 noiembrie 2014.

Faptele au fost săvârşite în oraşul Gratz, cercetările fiind efectuate de autorităţile judiciare din Austria.

Faţă de persoanele în cauză, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Vâlcea .
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...