Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Femeie reţinută de poliţiştii vâlceni. A tâlhărit o fată de 15 ani pe faleza Olăneştiului!

Femeie reţinută de poliţiştii vâlceni. A tâlhărit o fată de 15 ani pe faleza Olăneştiului! foto: www.cugetliber.ro
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de o femeie, de 28 de ani, din municipiului Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

La data de 14 noiembrie 2016, Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o tânără de 15 ani, din oraşul Băbeni, cu privire la faptul că a fost victima infracţiunii de tâlhărie, în timp ce se afla pe faleza Râului Olăneşti, în apropierea Pieţei Simian, din municipiului Râmnicu Vâlcea.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea lui M.O., de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, aceasta s-ar fi oferit să-i ghicească tinerei de 15 ani, din oraşul Băbeni, iar în momentul în care a văzut că aceasta refuză serviciile oferite şi intenţionează să-şi continue drumul, M.O. ar fi smuls din mâna fetei, un portofel, în care avea 150 de lei.

La 9 ianuarie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de M.O., aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

În cauză se efectueze cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii tâlhărie, sub supravegherea procurorului de caz.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus