Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA iese în stradă pentru Steaua

10 Ian 2017
Războiul dintre Ministerul Apărării și Gigi Becali pentru numele, palmaresul și sigla echipei de fotbal Steaua București este departe de a se fi încheiat. Omul de afaceri a anunțat că în curând vor fi mișcări de protest în toată țara, acesta fiind decis să scoată în stradă peste 500.000 de steliști.

Conform GSP.ro, care l-a contactat pe omul care se ocupă de mitingul steliștilor, Cătălin Biriș, deocamdată 15 județe, printre care și Vâlcea, au confirmat că vor participa la această acțiune.

"Am contacte realizate și echipe mobilizate în 15 județe. Voi continua să lucrez pe acest segment. Protestul va fi în aceeași zi, la aceași oră, aceleași lozinci, aceleași cerințe în toate județele. Noi vrem să acoperim toate județele și abia atunci pornim protestul. Steaua nu e numai a Bucureștiului și a Peluzei Sud, ci a tuturor suporterilor steliști din țară.

Până acum ne-am înțeles cu județele Alba, Bistrița Năsud, Călărași, Argeș, Constanța, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Mureș, Maramureș, Timiș, Vrancea, Vâlcea, Prahova și Cluj. Steaua este și trebuie să rămână Steaua! Asta a lui Gigi Becali. E investiția lui și dragostea noastră sub formă continuă din 1947 și până azi", a adăugat Biriș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus