Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: Să construim o casă pentru Sebi! (FOTO)

10 Ian 2017
Asociația Mămici din Vâlcea a pornit cu dreptul în noul an 2017, primul lor proiect umanitar îndreptându-se către un băiețel de 9 ani din localitatea Păușești Măglași, județul Vâlcea, care locuiește practic într-o cocioabă, alături de bunicul lui.

Mămicile din Vâlcea au descoperit condițiile precare și sărăcăcioase în care locuiesc Sebi și bunicul lui, atunci când l-au vizitat pe micuț înainte de Crăciun. Toți cei care au văzut în decembrie situația locativă a celor 2 au rămas cu gândul la ei, propunându-și să revină pentru a schimba viața lui Sebi în bine.

Cel mai emoționat proiect de schimbare a vieții unui copil care merită să-și facă temele în condiții normale se referă la renovarea unei case, "casa" lui Sebi și a bunicului său Gheorghe, camere, pe care mămicile din Vâlcea își propun să le transforme în "Casa Bucuriei".

Mămicile s-au unit

Zilele trecute, Asociatia Mamici Din Valcea le-a dăruit lui Sebi și bunicului său un frigider, iar acum își propun să lupte împreună pentru Sebi.

”Dragi mamici, venim in atentia voastra cu un nou caz ce necesita mobilizarea tuturor. Vi-l prezentam pe Sebi, un copil MINUNAT ,cuminte si ascultator. Sebi este elev in clasa a 3-a si locuieste impreuna cu bunicul sau in Pausesti Maglasi. Noi i-am cunoscut in cadrul Proiectului de Craciun si ne-a ramas tuturor in suflet. De sarbatori ingerul nostru Maria Suzana Stamatie a revenit la ei cu mancare,haine si jucarii iar bunicul a rugat-o daca aude pe cineva care are de dus un frigider la Altex pentru suma de 100 lei le ofera el acesti banuti pentru ca lor li s-a stricat frigiderul. Acest lucru ne-a impresionat si le-am cumparat un frigider nou. Va voi atasa cateva poze sa va faceti o idee cam in ce conditii traiesc ei doi si tin sa va precizez ca bunicul a ridicat aceasta casuta singur din pensia lui. Este un om muncitor, merge la munca cu ziua,are grija de Sebi,cara lemne cu un carucior cand Sebi este la scoala.

Am fost la ei de trei ori si de fiecare data aveau caldura in casa. Maine o sa revenim la ei cu un meserias pentru a stabili daca trebuie sa renovam casuta sau trebuie luat de la zero.Daca vreti sa fiti alaturi de ei centrele noastre de colectare va stau la dispozitie,cele care doriti sa donati alimente o puteti face dar cu conditia sa fie alimente neperisabile,cele care aveti relatii sau cunostiinte la firme care pot dona materiale de constructii imi puteti scrie in privat.Va multumim si nu uitati :"Toate pentru una si una pentru toate ! ", este mesajul postat pe paginile de socializare de Maria Golescu, una dintre mămicile care fac ca poveștile să devină realitate.

Apel pentru oamenii de bine din Vâlcea și nu numai

Ar fi minunat să reacționeze firme cu materiale de construcții, alte societăți care vor să contribuie, cât și mămici, vâlceni pentru care punem la dispoziție cele 20 Puncte de Colectare din județ, cont la banca transilvania, paypal, adresă de mail și tot ce este necesar pentru a reuși împreună!

Iată care sunt punctele de colectare:

Ostroveni: MEDICALMA VISION (vis-a-vis de Tic Tac)

Ostroveni: Cabinet Medical Dr. Dolana Steliana (vis-a-vis de Banca ING)

Ostroveni: Magazinul BUBULINA Botez și Gravide (vis-a-vis de Catedrală)

Cina: Magazin de TERMOPANE OSERO (lângă Flanco)

1 Mai: CASA PITICILOR (lângă Lidl)

Complex M: COFETĂRIA AGRODOR

Centru: AMANET ELECTRONICE (str. Regina Maria)

Centru: Winmarkt Cozia - SPAȚIU JOACĂ, Et.3

Centru: Mall: Magazin PAOLO BOTTICELLI, Et.1

Centru: Mall: HUSE & FOLII, Et.1 (vis-a-vis de Magazinul CCC)

Centru: ESSENTZA CAFFE (vis-a-vis de Judecătorie)

Traian: PIZZA VITAL (str. Mihai Viteazu)

Traian: Atelier Denisa Make-up & Mary Style (vis-a-vis de Liceul Chimic)

Traian: FIT ACADEMY - Roxy Kangoo (str. Mărășești, deasupra Magazinului Diana)

Nord: SALON ANUSHKA (vis-a-vis de Profi)

Nord: la mămica Ile Ileana

Călimănești: Magazinul NATURIST DiaNatur (vis-a-vis de Poliție)

Vlădești: FRIZERIA lui MANZUC

Bărbătești: la mămica Adriana Banacu

Mihăești: la mămica Maria Golescu

Drăgășani: la mămica Aida Tătuț

CONT LEI: RO57 BTRL RONCRT03 0333 8001

CONT EURO: RO07 BTRL EURCRT03 0333 8001

E-MAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus