BREAKING NEWS: INCENDIU la RAR VÂLCEA! A luat foc un tir

UPDATE: Incendiul s-a extins la fabrica fiului deputatului Lovin, care deținea în zonă o hală, în care producea nisip ecologic pentru pisici. 

Pompierii ISU VÂLCEA se luptă cu flăcările unui incendiu izbucnit în urmă cu puțin timp, în zona Copăcelu din Râmnicu Vâlcea, lângă RAR. Intervenția este în plină desfășurare și, din primele informații, se pare că a luat foc cap-tractorul unui tir, iar focul s-a extins și la o locuință din apropiere.

Pompierii ISU Vâlcea au intervenit de urgență cu 4 autospeciale de intervenție pentru stingere cu apă și spumă. Incendiul a izbucnit la primele orel ale dimineții de 8 ianuarie 2017.

vom reveni cu amănunte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...