Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ambulanţă SMURD, implicată într-un ACCIDENT la Măciuca!

Un accident rutier s-a produs vineri, 6 ianuarie 2017, în județul Vâlcea, pe DN 67D, Măciuca, după ce un autoturism, înmatriculat în Irlanda, nu a acordat prioritate unei ambulanţe SMURD, care se deplasa către localitatea vâlceană Fârtățești.

D.A. de 66 de ani din Craiova a condus au autoturism de teren înmatriculat în Irlanda, pe DN67 D, Măciuca, iar la km. 86+300 metri, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei SMURD, care se afla în misiune.

Deşi circulaţia se efectua pe o singură bandă de mers, cealaltă fiind restricţionată din cauza condiţiilor meteorologice, drumul era semnalizat corespunzător, dar conducătorul auto nu a respectat semnalizările şi s-a băgat, lovind frontal ambulanţa SMURD, care se deplasa către o urgenţă.

În urma impactului, a rezultat avarierea celor două autovehicule. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind negativ.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus