Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Cursele aeriene de la aeroportul din SIBIU a înregistrat întârzieri! Zăpada a pus probleme

07 Ian 2017
Deși la Aeroportul Internațional din Sibiu s-a intervenit de urgență cu utilaje pentru deszăpezire, faptul că a nins încontinuu a făcut ca mai multe curse aeriene să înregisteze întârzieri.

La Aeroportul Internațional Sibiu, zăpada a continuat să cadă, dar prin intervenția permenentă a utilajelor de deszăpezire, au fost menținute condițiile de operare pe timp de iarnă.

O primă întârziere apărută la începutul zilei de 6 ianuarie 2017, la plecarea unei aeronave Wizzair, a antrenat întîrzieri similare pentru următoarele două zboruri, operate cu aceeași aeronavă, pe parcursul zilei.

Din celelalte patru zboruri programate tot în data de 6 ianuarie 2017, alte trei au înregistrat întârzieri, nu mai mari de 90 de minute, din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la Sibiu, dar și a condițiilor meteo de pe aeroporturile de plecare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus