Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Cum se circulă acum pe DN7, Valea Oltului

Județul Vâlcea încă se află sub cod galben de ninsori, așa că șoferii care tranzitează în special șosele din zonele de munte trebuie să conducă prudent și să adapteze viteza de deplasare la condițiile de iarnă. În județul Vâlcea, pe DN7 s-a intervenit cu materiale antiderapante și se circulă bine.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod portocaliu de ninsori, valabil pentru sud-estul ţării. De asemenea, meteorologii au emis şi un Cod galben de ninsori. Avertizarea cod galben de ninsori a intrat în vigoare joi, la ora 22.00 şi va fi valabilă până vineri, la ora 20.00, în judeţele Iaşi, Neamţ, Vaslui, Bacău, Covasna, Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Sibiu. De vineri şi până la începutul săptămânii viitoare, vremea va fi geroasă, iar temperaturile minime vor fi frecvent între -25 şi -15 grade.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella