Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ghiță, căutat și în VÂLCEA. Unde? La Spitalul de Psihiatrie din DRĂGOEȘTI

Ghiță, căutat și în VÂLCEA. Unde? La Spitalul de Psihiatrie din DRĂGOEȘTI foto: Evenimentul Zilei
Căutat de autorități de două săptămâni și dat în urmărire generală de joi, Sebastian Ghiță a fost căutat de polițiști în unul dintre cele mai neașteptate locuri. După dispariţia de la finalul lunii decembrie a anului trecut, Sebastian a fost căutat la mai multe adrese pe care le frecventa, la sediile firmelor sale şi chiar la domiciliul presupusei amante. Mai mult, poliţia l-a căutat inclusiv la un spital de psihiatrie din județul Vâlcea. Este vorba despre spitalul din Drăgoeşti.

Astfel, în prima zi a anului, un echipaj de poliţie s-a interesat dacă fostul parlamentar s-a internat la Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti: “Da, l-au căutat la noi şi acum două săptămâni, dar şi în prima zi a anului cred. Nu înţeleg de ce tocmai la noi. Dacă s-ar fi internat la Drăgoeşti, am fi anunţat Poliţia. Ştiam că este căutat”, a declarat Eduard Stanca, managerul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoeşti, potrivit adevărul.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella