Vâlceancă de 35 de ani, ARESTATĂ pentru mai multe infracțiuni de TÂLHĂRIE săvârșite în Italia

05 Ian 2017
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au pus în aplicare un mandat de arestare provizorie, emis de judecătorul din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pe numele unei femei, de 35 de ani, din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie săvârşite în Italia, în cursul anului 2014.

La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat-o pe A.M., de 35 de ani, din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, pe numele căreia, judecătorul din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a emis mandat de arestare provizorie în vederea extrădării către autorităţile din Italia.

Autorităţile judiciare din Italia au solicitat arestarea provizorie a româncei de către autorităţile competente din România, în vederea extrădării, aceasta fiind cercetată pentru comiterea mai multor infracţiunii de tâlhărie, pe teritoriul Italiei, în cursul anului 2014.

În fapt, A.M. ar fi smuls mai multe lănţicuri, confecţionate din materiale preţioase, de la gâtul mai multor persoane vârstnice.

A.M. a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea până la finalizarea procedurilor legale, în vederea extrădării către autorităţile italiene.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...