Vânzători de petarde și artificii depistați, din nou, în Vâlcea

Vânzători de petarde și artificii depistați, din nou, în Vâlcea foto: www.tribuna.ro
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea continuă acţiunile pe linia respectării Legii nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

Astfel că, la data de 28 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase i-au depistat în flagrant delict pe S.V., de 39 de ani, domiciliat în localitatea Brăhăşeşti, judeţul Galaţi şi pe B.M., de 37 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, care intenţionau să tranzacţioneze, fără drept, 20 de baterii de artificii a câte 25 de focuri fiecare.

De asemenea, la data de 29 decembrie a.c., poliţiştii l-au depistat pe C.N., de 25 de ani, din oraşul Băbeni, în timp ce oferea spre vânzare, pe strada Luncavăţ, din oraşul Băbeni, 1 baterie de artificii cu 25 de focuri, 1 baterie de artificii cu 7 focuri şi 61 de petarde.

Faţă de persoanele în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept şi comercializare către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni, iar articolele pirotehnice au fost indisponibizate în vederea continuării cercetărilor penale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...