Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

CONSTANTIN RĂDULESCU a fost coleg de bancă în Parlament cu Sorin Grindeanu

28 Dec 2016
Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu salută noua propunere de premier și speră că de data aceasta președintele României, Klaus Iohannis, o va accepta. Acesta a mai declarat că a lucrat mulți ani cu Sorin Grindeanu și l-a descris drept un om echilibrat și profesionist.

“Sper că președintele Iohannis să nu arunce România în haos și să primească această propunere. Președintele Liviu Dragnea acordă credit în continuare generației mele și spun asta în contextul în care pe Sorin îl cunosc de foarte mulți ani. Am lucrat împreună în partid am fost vecini de bancă în parlament. Este un om echilibrat și bine pregătit în care eu am mare încredere pentru că are experiența profesională la nivel de administrație locală dar și la nivel ministerial. L-am felicitat cu toată prietenia și prețuirea pe Sorin și sunt foarte onorat și bucuros că toți colegii și dl președinte Dragnea au dat o șansă unui om din generația mea.” a declarat Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus