Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Un nou cutremur de 5,3 pe Richter a zgâlțâit România

VIDEO: Un nou cutremur de 5,3 pe Richter a zgâlțâit România foto: capital.ro
Un cutremur puternic produs în zona seismică Vrancea, la 100 kilometri adâncime, a zguduit România, miercuri, la ora 1.20. Seismul, cu o magnitudine de 5,3 pe Richter, a fost resimţit în Bucureşti, Moldova, Muntenia si sudul Transilvaniei.

Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Național pentru Fizica Pământului, a declarat că seismul înregistrat miercuri dimineața la ora 01:20 a fost neobișnuit față de cele care se produc în Vrancea. "Este prima dată când un cutremur mă trezește din somn la această oră. Mă aflu la Predeal, la un hotel cu vreo zece nivele. S-a simțit foarte puternic", a spus Gheorghe Mărmureanu pentru Digi 24.

De asemenea, Mircea Radulian, directorul INFP, a declarat ca nu este cazul ca populatia sa se panicheze si ca acest cutremur de 5,3 nu anunta unul mare. Cutremurul din noaptea de marţi spre miercuri este al doilea din acest an, cu magnitudine mai mare de 5 pe scara Richter. În septembrie s-a mai produs un seism de 5,3, tot în zona Vrancea, la o adâncime de 92 de kilometri.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella